Vit pil
Beställningar
Beställningar
Tårta till högtidsdagen?
Det ordnar vi!
Cafe
Caféet
Här kan du köpa bröd, bakelser och kakor.
Kom till oss och ta en rofylld fika.
Start 3

OM OSS

Hos oss hittar du allt från grova stenugnsbakade surdegsbröd till läckra chokladpraliner. Vårt breda sortiment håller hög kvalitet och alla våra produkter tillverkas på plats. Matbröd är en av våra specialiteter, tårtor en annan.

Peters konditori är första generationens familjeföretag och drivs sedan 1996 av oss, Peter och Christin Halldén. Du hittar oss vid Skrea strand i Falkenberg, där vi hoppas att du ska känna dig välkommen och få möjlighet att njuta av våra bröd, tårtor, konditorivaror och praliner.

Välkommen!

Kollage Kollage

STENUGNSBAKAT

En av våra specialiteter är matbröd, där Stenugnen är hjärtat i bageriet. Att baka gott bröd tar tid, de flesta av degarna sätts dagen innan och får mogna i kyl under natten. Vår egna naturliga surdeg är en viktig ingrediens i tillverkningen, vi jobbar med två varianter, en på finmalt rågmjöl och en baserad på vete. När man jobbar med surdeg får den aldrig ta slut! Det gäller att spara ca 10% som vi blandar ut med lika delar mjöl och vatten. Vår surdeg sattes 2001, så den har över 10 år på nacken.

Vårt sortiment är varierat, allt från ljusa luftiga Grand Blanch med kraftig skorpa till Dansk råg som du avnjuter i tunna skivor. Vi varierar även sortimentet under veckans dagar. Välkommen in i vår butik och hitta just ditt favoritbröd.

Start 4

KONTAKT OCH ÖPPETTIDER

Vardagar: 07:00 - 18:00
Lördagar: 07:30 - 16:00
Söndag och Helgdagar 08:00 - 14:00

Stängt följande dagar:
Nyårsdagen, påskdagen, Midsommardagen,
Julafton, Juldagen & Annandag jul

Hjortvägen 2
311 41 Falkenberg

Tel: 0346-805 86
Mail: info@peterskonditori.se